Szállítási információk

Szállítás Pick Pack Pontra

Az ország 240 településén megtalálható több mint 700 átvevőpont segítségével Ön személyesen is átveheti a megrendelt csomagot. A Pick Pack Pontok frekventált helyeken található RELAY, Inmedio, Playersroom, Sportfactory és Playmax üzletek, valamint a Coop hálózat boltjai. Többségükben bankkártyával is fizethet és hétvégén is nyitva vannak. A csomagokat jellemzően hétfőn, szerdán és pénteken adjuk át a PPP-nak. A küldemény feladását követően Budapesten belül általában 2, Budapesten kívül általában 3 munkanapon belül érkezik a küldemény a kiválasztott Pick Pack Pontra. A csomag pontra érkezésekor a PPP e-mailt küld Önnek a rendeléskor megadott e-mail címre. a Amennyiben a megrendelés teljesítése bármilyen akadályba ütközik, a Szállító köteles a megadott elérhetőségen a Vevőt haladéktalanul értesíteni, és a továbbiakról egyeztetni. Pick Pack átvevő pontokról itt tájékozódhat: www.pickpackpont.hu/


Szállítás trans-o-flex futárszolgálattal

A futárral való szállítás előnyt jelenthet, ha sürgős a szállítás, mivel a kézbesítés nagyobb biztonságú és sikertelen kézbesítés esetén telefonon egyeztetnek az újabb szállítási időpontról. Kérjük, hogy olyan szállítási címet adjon meg, ahol hétköznap 8-17 óra között át tudják venni a csomagot, a futár csak ebben az időpontban kézbesít! Amennyiben ez problémát jelent Önnek, válasszon egy trans-o-flex csomagpontot. A csomagpontokról ITT tájékozódhat.


Szállítás trans-o-flex csomagpontra

Akik számára problémát jelent adott időben a megadott címen várni a csomag érkezését, kérhetik csomagpontra is a kiszállítást. Ebben az esetben szabadon választhatják meg, mikor veszik át a csomagot. A trans-o-flex csomagpontok az ország egsz területén található több mint 160 OMV benzinkút.


Jellemzően a 20:00 óráig beérkező megrendelések csomagjait másnap adjuk át a futárszolgálatnak. Szállítási idő futár és csomagpont esetén is a csomagfeladását követő munkanap.


Szállítási díjak (Magyarország területén)


Mennyiség
Előreutalás 
Előreutalás 
Előreutalás
Utánvét 
Utánvét 
Utánvét
Pick Pack pont

Trans-o-flex
Trans-o-flex csomagpont

Pick Pack pont
Trans-o-flex
Trans-o-flex csomagpont
30.000 Ft alatt
1100 Ft
1300 Ft
1200 Ft
1250 Ft
1450 Ft
1350 Ft
30.000 Ft felett
ingyenes
ingyenes
ingyenes
ingyenes
ingyenes
ingyenes


Kérjük, hogy az átvételi elismervényt csak abban az esetben írja alá, ha csomagját tételesen ellenőrizte, mert az átvétel utáni hiányosságokra vonatkozó reklamációkat nem áll módunkban elfogadni. Amennyiben a megrendelés teljesítése bármilyen akadályba ütközik, a megadott elérhetőségen haladéktalanul értesítjük Önt, és a továbbiakról egyeztetünk Önnel. 

Mindent megteszünk, hogy a termékeket legkésőbb 4 munkanapon belül kiszállítsuk Önnek, mindazonáltal a futárszolgálat vagy a szállító késedelme vagy hibás teljesítése miatti reklamációt nem áll módunkban elfogadni.